Hopp til innholdet

Høst tur til Saudehornet

Sauda fjell nordlys

Nå er det fantastisk å gå opp til Saudehornet. Tilgjengelig direkte fra Ørsta sentrum og ragende litt over 1300 meter høyt. Det er bratt, det er rå utsikt og det er bare vakkert. Utsikt i alle retninger, og ned til sentrum, fra Sunnmørets vakreste topp.

Nordnorske alper

Når du står på toppen av Saudahornet føles det som å se utover alpene. Den er omkranset av fjelltopper og landskapet minner om alpene. Fordelen er at du ikke må fly og det er mye rimeligere og alle snakker norsk. Pass på å rekke en tur innom Ørsta sentrum og.

Fantastisk utsikt i alle himmelretninger og å kunne se ut over hele regionens fjell er bare noe av det du kan oppleve på denne flotte toppturen. Under deg vil du se sentrum og det bratte terrenget gjør det supert som en fullverdig treningstur og økt, og ikke bare som avkobling.

Uslåelig utsikt

Høst tur til Saudehornet skal du ta nå før det blir for mørkt og kaldt. Det er bratte tak så det er en fordel å kunne bruke dagslys. Belønningen får du i form av uslåelig utsikt i alle himmelretninger og ned på vakre Ørsta sentrum som du vil se under deg.