Topp trening ørsta

Vekter og sko

Er du opptatt av god trening? Hvorfor ikke prøve seg ute i naturen for å finne den treningen du trenger? Vi anbefaler deg å besøke saudahornet, som er et fjell cirka 3 kilometer nord for Ørsta. Her vil du finne intens trening som er godt for både kropp og sjel!

Fjelltrening

Det er få ting som er så godt for kroppen som å trene opp et fjell. Dette fordi det blir naturlige intervaller. Dette gjør at du får tid til å kontrollere din egen pust, samtidig som du kan kjenne melkesyren komme seg fort og hardt i både rumpe og lår.

Det beste med å gå opp fjell er det at du får en belønning på toppen, rett og slett utsikten. Dette er grunnen til at mange fjell har flere som går opp dem når været er deilig, kanskje ikke varmt, men kjølig nok til at man kan kose seg opp til toppen!

Hvordan trene i fjell?

Du kan få Topp trening ørsta, med å gå opp Saudehornet. Det er et fjell som er godt likt av både folk i nærområdet og turister som ønsker å besøke det! Noe vi liker godt er å kombinere en fjelltur med en ordentlig god telttur. Da får du ekstra god trening siden du må bære teltet!

Stikkord: